Η ελβετική μπάλα

Η ελβετική μπάλα

B. Carriere

28,00

Αποστολή σε 2-7 ημέρες
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 3879

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η Beate Carriere αποφοίτησε από τη σχολή Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου του Φράιμπουργκ της Γερμανίας. Στις ΗΠΑ εργάζεται, με επίσημη άδεια, από το 1972. Αυτό αποτελεί το πρώτο βιβλίο το οποίο εστιάζεται πάνω στην Ελβετική μπάλα και στο ευρύ φάσμα των κλινικών εφαρμογών της. Η συγγραφέας αναφέρει τους λόγους για τους οποίους η Ελβετική μπάλα θεωρείται χρήσιμη στη θεραπεία ασθενών με ποικίλα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των γυναικολογικών προβλημάτων, και εξηγεί τον τρόπο χρήσής της στα εξωτερικά ιατρεία και στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η Ελβετική μπάλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της δύναμης, της κινητικότητας, της ισορροπίας και του συντονισμού, καθώς και στη χειροθεραπευτική. Παρουσιάζονται επίσης τρόποι με τους οποίους η μπάλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον χειρισμό του βάρους του σώματος του ασθενή, για τη διευκόλυνση εκτέλεσης ενεργητικών κινήσεων, για τη αξιολόγηση και την εκπαίδευση της ισορροπίας, και για τη διέγερση του αισθητικοκινητικού συστήματος.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2003
Επιμέλεια Δ.Γ. Μανδαλίδης
ISBN 978-960-394-172-9
Σελίδες 434
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη