Η διδασκαλία της πετοσφαίρισης (τόμος 2)

Η διδασκαλία της πετοσφαίρισης (τόμος 2)

Ελένη Ζέτου, Κώστας Χαριτωνίδης

24,70

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Μία ολοκληρωμένη προσπάθεια να συγκεντρωθεί σε ενιαίο σύνολο η πολύχρονη εμπειρία που απέκτησαν οι συγγραφείς στον χώρο του βόλεϊ με διάφορες ιδιότητες (αθλητές, προπονητές, καθηγητές των ΤΕΦΑΑ) παράλληλα με τη μελέτη διαφόρων πηγών, καθώς και την παρακολούθηση διεθνών σεμιναρίων του αθλήματος.

Το δίτομο έργο συνδυάζει την τεχνική παράλληλα με την τακτική και τη θεωρητική γνώση. Επινοούνται μορφές παιχνιδιού και ειδικές ασκήσεις για αρχάριους, μέχρι αυτοί να μπορέσουν να παίξουν το κανονικό παιχνίδι με όλα τα στοιχεία της τεχνικής, ενώ αναλύονται όλες οι αρχές, οι δεξιότητες του αθλήματος.

Στον δεύτερο τόμο παρουσιάζονται νέα στοιχεία καθώς και ποικιλίες των ήδη γνωστών στοιχείων της τεχνικής, σε συνδυασμό και με νέα στοιχεία για την τακτική, ώστε οι παίκτες να τελειοποιήσουν το παιχνίδι τους.

Περιλαμβάνονται ενδιαφέροντα θέματα, όπως η οργάνωση της προπονητικής μονάδας, τα χαρακτηριστικά ενός καλού προπονητή, η καθοδήγηση ενός αγώνα και οι κανονισμοί του παιχνιδιού μετά τις πρόσφατες τροποποιήσεις, όπως ισχύουν διεθνώς.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις University Studio Press
Έτος Έκδοσης 2002
ISBN 960-12-1065-2
Σελίδες 246
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη