Η Ασημένια στα μονοπάτια των θεών

Η Ασημένια στα μονοπάτια των θεών

Ιγγλέζου Ασημίνα

13,50

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Η Ασημένια είναι μια λιλιπούτεια νεράιδα με ανήσυχο πνεύμα και μεγάλο θάρρος, που τα βάζει με ανυπέρβλητες δυσκολίες! Αγαπά τα βουνά, σαν πλάσμα της φύσης που είναι, και λατρεύει να φτάνει στα όρια των αντοχών της, γι’ αυτό και μπαίνει σε μια δοκιμασία που αφορά γίγαντες, έναν αγώνα στο βουνό των θεών, τον Όλυμπο! Άραγε θα τα καταφέρει; Η αντιφατική εικόνα της νεράιδας ανάμεσα σε γίγαντες κρύβει το μήνυμα που στέλνει η συγγραφέας στα παιδιά και ίσως ακόμα περισσότερο στα κορίτσια. Μητέρα κοριτσιών η ίδια, από μικρή μάλιστα ηλικία, γνωρίζει καλά τον ψυχισμό τους και μεταφέρει μέσα από την ιστορία της Ασημένιας το θάρρος και την τόλμη που πρέπει να έχουν στη ζωή τους, καθώς και την επιμονή στον στόχο. Το βιβλίο αυτό είναι μια ιστορία γενναιότητας, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, που μικροί και μεγάλοι οφείλουμε να δείχνουμε στις δύσκολες στιγμές αλλά και στην καθημερινότητά μας.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2023
ISBN 978-618-5722-76-0
Σελίδες 40
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 23 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη