Η Ανατομία του Bodybuilding

Η Ανατομία του Bodybuilding

Εικονογραφημένος οδηγός για την αύξηση της μυϊκής μάζας και τη σμίλεψη της εμφάνισης

Nick Evans

25,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το να πηγαίνεις γυμναστήριο στις μέρες μας είναι σαν να πηγαίνεις στη Disneyland για ΒΒs. Ανακαλύπτεις ατελείωτες σειρές από όργανα γυμναστικής και ελεύθερα βάρη για κάθε μυ του σώματός σου. Ο σκοπός είναι να οδηγηθείς μέσα από το λαβύρινθο των οργάνων επιλέγοντας τις ασκήσεις που χρειάζεσαι και να γυμναστείς διασχίζοντας το γυμναστήριο ως τη ”γραμμή τερματισμού”.

Το πρώτο κεφάλαιο διαπραγματεύεται τους ώμους, το βασικό στοιχείο του γυμνασμένου σώματος. Θα μάθεις την ανατομία και θα αναπτύξεις τη στρατηγική για να τους κτίσεις σωστά.

Στο κεφάλαιο 2 θα ανακαλύψεις πως να κτίσεις το στήθος. Θα αναλύσεις την ανατομία και θα αξιολογήσεις τις ασκήσεις που χρειάζεσαι για γερούς θωρακικούς.

Το κεφάλαιο 3 σε φέρνει στην πλάτη. Την αποτελούν τρεις κύριοι μύες. Προπονώντας μόνο τους πλάγιους η προπονησή σου είναι ελλιπής. Για να κτίσεις μεγάλες πλάτες πρέπει να επικεντρωθείς στον τραπεζοειδή.

Στο κεφάλαιο 4 ετοιμάσου για μεγάλα μπράτσα! Οι τρικέφαλοι αποτελούν τα 2/3 της μεικτής μάζας του βραχίονα.

Το κεφάλαιο 5 είναι μόνο για τα πόδια. Σ’αυτό το κεφάλαιο μαθαίνεις να προσαρμόζεις κάθε άσκηση στις δικές σου επιθυμίες, για να δώσεις στα πόδια σου και τις γάμπες το σχήμα και τη μορφή που θέλεις.

Το κεφάλαιο 6 είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη των κοιλιακών. Θα δεις το χάρτη της πολύτιμης περιοχής γύρω από τη μέση σου: πάνω κοιλιακοί, κάτω κοιλιακοί και πλάγιοι.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2022
ISBN 9789925351169
Σελίδες 216
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Τα περιεχόμενα βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη
(Βιβλιοπωλείο Ηριδανός)