Γιούργκεν Κλοπ: The Social One

Γιούργκεν Κλοπ: The Social One

Μάριος Μάντζος

12,60

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Product ID: 41521

Περίληψη

Τι είναι τελικά ο Γιούργκεν Κλοπ; Ένας προπονητής, ή ένας σύγχρονος μάνατζερ που ο τρόπος που χτίζει και διοικεί τις ομάδες του αξίζει να μελετηθεί και να αποκτήσει τη θέση που του αρμόζει στα μαθήματα ηγεσίας;

Σε μια εποχή που όλα έχουν την τιμή τους, ο Γερμανός χρησιμοποιεί διαφορετικό ζύγι για τις αξίες κάθε συνεργάτη του, πιστεύει στον άνθρωπο και επιλέγει να δημιουργεί πρωταθλητές από το να τους αγοράζει. Επενδύει στο άτομο και στη χημεία που καθορίζει το ιδιαίτερο κράμα των ποδοσφαιριστών και κατά συνέπεια των ομάδων.

Έχει απορρίψει παίκτες με αναμφισβήτητο ταλέντο επειδή είδε στοιχεία στο χαρακτήρα τους που δεν ταίριαζαν με την ιδιοσυγκρασία των αποδυτηρίων και την αισθητική του. Δίνει μεγάλη σημασία στο βαθύ κίνητρο κάθε παίκτη. «Μπορεί να είσαι από τη Βραζιλία, την Αργεντινή ή οπουδήποτε και να μεγάλωσες σε σπίτι χωρίς παράθυρα. Βρίσκεσαι εδώ για να κερδίσεις χρήματα; Ή για να κάνεις την οικογένειά σου, ή ολόκληρη τη χώρα σου υπερήφανη; Υπάρχουν τόσα διαφορετικά κίνητρα», λέει χαρακτηριστικά.

Δεν δηλώνει απλά σοσιαλιστής και αρνητής της Δεξιάς, αλλά το εφαρμόζει στην πράξη και δεν τον ενδιαφέρει η δόξα αφού έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις για να του στήσουν άγαλμα. «Εάν στην πέτρα του τάφου μου γραφτεί: “ήταν ένας καλός άνθρωπος”, τότε είμαι απολύτως ικανοποιημένος. Η επιτυχία δεν λέει τίποτα. Το να είμαι ένας καλός άνθρωπος θα ήταν αρκετό…».

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Δίχτυ
Έτος Έκδοσης 2023
ISBN 9786188609471
Σελίδες 256
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη