Γίνε Χρήσιμος

Γίνε Χρήσιμος

7 συμβουλές ζωής

Άρνολντ Σβαρστενέγκερ

16,92

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 40764

Περίληψη

Ο σπουδαιότερος μπόντι μπίλντερ στον κόσμο. Ο πιο υψηλά αμειβόμενος ηθοποιός στον κόσμο. Ο ηγέτης της έκτης μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο. Το ότι αυτές οι ιδιότητες αφορούν το ίδιο πρόσωπο είναι σαν εισαγωγή για ανέκδοτο, μόνο που δεν είναι ανέκδοτο. Αυτός είναι ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Και όλα αυτά δε συνέβησαν τυχαία.
Η ασύλληπτη επιτυχία του επετεύχθη ως μέρος μιας διαδικασίας, ως αποτέλεσμα ξεκάθαρου οράματος, φιλόδοξης σκέψης, σκληρής δουλειάς, άμεσης επικοινωνίας, επίμονης επίλυσης προβλημάτων, ανοιχτόμυαλης περιέργειας και αφοσίωσης στο να ανταποδίδεις γι’ αυτά που σου προσφέρονται. Όλα αυτά προέκυψαν από μια συμβουλή που ο Άρνολντ έλαβε από τον πατέρα του και φώλιασε στο μυαλό του: Γίνε χρήσιμος. Καθώς λοιπόν κατακτούσε την κορυφή στις διάφορες δραστηριότητές του, κρατούσε αυτό το ρητό ως φυλακτό.
Σε αυτό το βιβλίο ο Άρνολντ μάς αποκαλύπτει μέσα από μια εμπνευσμένη αφήγηση ανατρεπτικών θριάμβων και συντριπτικών αποτυχιών τα πνευματικά και ψυχικά εφόδια που είναι απαραίτητα για μια ουσιώδη ζωή με επίκεντρο την έννοια της ανταπόδοσης. Επίσης, μας δείχνει πώς να χρησιμοποιήσουμε τις συμβουλές αυτές προκειμένου να δημιουργήσουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε για τον εαυτό μας.
Η ανεπιτήδευτη και στιβαρή φωνή του μπορεί να μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε από αυτοπεριορισμούς και να επανασυνδεθούμε με τους στόχους μας. Γιατί όπως το θέτει και ο ίδιος: Κανείς δεν πρόκειται να έρθει να σε σώσει· μπορείς να βασιστείς μόνο στον εαυτό σου. Τα καλά νέα όμως είναι ότι, όπως έχει αποδειχθεί, εσύ φτάνεις.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2023
Μετάφραση Χρήστος Καψάλης
ISBN 978-618-01-5282-1
Σελίδες 240
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη