Γάντια Τερματοφύλακα AMILA Legend FingerSaver

Γάντια Τερματοφύλακα AMILA Legend FingerSaver

15,00

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Τα γάντια τερματοφύλακα Legend με Fingersaver θα σε βοηθήσουν να γλυτώσεις την ομάδα σου να μη φάει γκολ. Διαθέτει υψηλής ποιότητας σφουγγάρια για την καλύτερη προστασία του χεριού και την απορρόφηση της δύναμης του σουτ, ενώ το υλικό της παλάμης θα κάνει την μπάλα να «κολλήσει».

Υψηλής Ποιότητας Υλικά

Το γάντι legend της AMILA διαθέτει μια σειρά από υψηλής ποιότητας υλικά. Στην ράχη διαθέτει Hi-Foam, το οποίο είναι μαλακό και ανθεκτικό υλικό ως προς τον χρόνο. Εσωτερικά, υπάρχει υφασμάτινη φόδρα για μεγάλη άνεση, ενώ ανάμεσα στο εξωτερικό και εσωτερικό διαθέτει αφρώδες υλικό πάχους 11 χιλιοστών που θα βοηθήσει στην καλύτερη απορρόφηση της δύναμης του σουτ. Η παλάμη είναι φτιαγμένη με το Dambofoam, ένα υλικό με υψηλή πρόσφυση που θα κάνει την μπάλα να κολλήσει επάνω, ενώ η διάρκεια ζωής του είναι αρκετά καλή. Τέλος το γάντι στα πλάγια των δαχτύλων έχει διάτρητο υλικό για τον καλύτερο εξαερισμό.

FingerSaver Προσθήκη

Τα FingerSaver είναι μια προσθήκη ενσωματωμένη στα 4 δάχτυλα (εκτός του αντίχειρα). Κατασκευασμένα από ένα σκληρό υλικό το οποίο θα προστατεύσει τα δάχτυλα από υπερέκταση σε κάποιο δυνατό σουτ. Η προσθήκη της προστασία δαχτύλων γίνεται χωρίς θυσιάζεται η άνεση ή η απόδοση του αθλητή.

Χαρακτηριστικά:

  • Είδος: Γάντια
  • Σφουγγάρι: 11mm
  • Παλάμη: Dambofoam
  • Ράχη: Hi-foam
  • Πλάγια: Διάτρητο υλικό
  • Εσωτερικά: Αφρώδες υλικό
  • FingerSaver: Ναι
  • Χώρα Προέλευσης: Πακιστάν

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη