Γάντια Τερματοφύλακα AMILA Catch

Γάντια Τερματοφύλακα AMILA Catch

10,00

Νούμερο
Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Τα γάντια τερματοφύλακα Catch θα σε βοηθήσουν να γλυτώσεις την ομάδα σου να μη φάει γκολ. Διαθέτει σφουγγάρια για την καλύτερη προστασία του χεριού και την απορρόφηση της δύναμης του σουτ, ενώ το υλικό της παλάμης θα βοηθήσει στην συγκράτηση της μπάλας.

Ιδανικό για νέους Keepers!

Το γάντι Catch της AMILA είναι ιδανικό για τους νέους τερματοφύλακες. Στην ράχη διαθέτει Hi-Foam 3mm, το οποίο είναι μαλακό και ανθεκτικό υλικό ως προς τον χρόνο. Εσωτερικά, υπάρχει υφασμάτινη φόδρα με αφρώδες υλικά για μεγάλη άνεση, ενώ ανάμεσα στο εξωτερικό και εσωτερικό διαθέτει αφρώδες υλικό πάχους 4 χιλιοστών που θα βοηθήσει στην καλύτερη απορρόφηση της δύναμης του σουτ. Η παλάμη είναι φτιαγμένη με PDM PVC, ένα υλικό με καλή πρόσφυση που θα βοηθήσει στην συγκράτηση της μπάλας. Τέλος το γάντι στα πλάγια των δαχτύλων έχει διάτρητο υλικό για τον καλύτερο εξαερισμό.Χαρακτηριστικά:
  • Είδος: Γάντια
  • Σφουγγάρι: 4mm
  • Παλάμη: PVC Foam
  • Ράχη: High-foam
  • Πλάγια: Διάτρητο υλικό
  • Εσωτερικά: Ύφασμα + Foam Laminated
  • FingerSaver: Οχι
  • Χώρα Προέλευσης: Πακιστάν

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη