Φυσιολογία Lippincott (2η έκδοση)

Φυσιολογία Lippincott (2η έκδοση)

Robin R. Preston, Thad E. Wilson

77,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , ,
Product ID: 41858

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο «Φυσιολογία, Lippincott» φέρνει τη φυσιολογία του ανθρώπου στο επίκεντρο. Η δεύτερη –πλήρως ενημερωμένη– έκδοση, είναι η ιστορία τού ποιοι είμαστε, πώς ζούμε, πώς γερνάμε και, τελικά, πώς πεθαίνουμε.

Ακολουθώντας πιστά την οργάνωση του ανθρώπινου σώματος, κάθε ενότητα του βιβλίου αναφέρεται σε ένα διαφορετικό σύστημα οργάνων, εξετάζοντας τον ρόλο της στη ζωή του ατόμου. Το βιβλίο αρχικά προσδιορίζει τη λειτουργία των οργάνων και μετά εστιάζει στον σχεδιασμό των κυττάρων και των ιστών που εκπληρώνει αυτήν τη λειτουργία.

Το κείμενο οργανώνεται με τρόπο που εξυπηρετεί τον σκοπό της μάθησης ή της υπενθύμισης ως βιβλίο αναφοράς. Η μορφοποίηση των σελίδων και η πλούσια εικονογράφηση, καθώς και τα διάφορα πλαίσια και οι ερωτήσεις στο τέλος των κεφαλαίων προάγουν την αφομοίωση της γνώσης.

Ο όγκος των πληροφοριών οργανώνεται σε 9 ενότητες, που αφορούν κατά σειρά στις αρχές της φυσιολογικής λειτουργίας, στα αισθητικά και κινητικά συστήματα, στη φυσιολογία του μυοσκελετικού συστήματος και των καλυπτήριων ιστών, στο καρδιαγγειακό, αναπνευστικό, ουροποιητικό, γαστρεντερικό, ενδοκρινικό σύστημα και, τέλος, στη ζωή και στον θάνατο. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, τα 40 κεφάλαια διαιρούνται βάσει θεματικής ενότητας και καθιστούν το βιβλίο καθ’ όλα εύχρηστο.

Η «Φυσιολογία» είναι ένα πολύτιμο έργο για τον φοιτητή, τον ειδικευόμενο, αλλά και τον κλινικό ιατρό· ένα βιβλίο που δικαίως διεκδικεί μια θέση στη βιβλιοθήκη του επαγγελματία στη φροντίδα της υγείας.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2022
Επιμέλεια Βεζυράκη Πάτρα, Χατζόγλου Χρυσή
ISBN 9789605836658
Σελίδες 692
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 1860g
Διαστάσεις 21 × 28 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη