Φυσιολογία του ανθρώπου για επιστήμες υγείας

Φυσιολογία του ανθρώπου για επιστήμες υγείας

Γεώργιος Ι. Πανουτσόπουλος

63,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Product ID: 24190

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το σύγγραμμα “Φυσιολογία του Ανθρώπου για Επιστήμες Υγείας” αποτελεί ένα συνοπτικό αλλά ολοκληρωμένο σύγγραμμα για τους φοιτητές που έχουν στο πρόγραμμα σπουδών τους το μάθημα της Φυσιολογίας του Ανθρώπου. Το σύγγραμμα αυτό παρέχει τις βασικές γνώσεις Φυσιολογίας που είναι απαραίτητες για την κατανόηση της φυσιολογικής λειτουργίας του οργανισμού. Το σύγγραμμα της Φυσιολογίας του Ανθρώπου για Επιστήμες Υγείας εξετάζει τη μελέτη των λειτουργιών του ανθρωπίνου σώματος σε επίπεδο οργανισμού ως συνόλου, οργάνων, ιστών, κυττάρων και τέλος σε μοριακό επίπεδο.

Το σύγγραμμα είναι οργανωμένο σε κεφάλαια με σαφή οργανωτική δομή. Χρήσιμο βοηθητικό υλικό με τη μορφή εικόνων και πινάκων καθιστά τη διδασκαλία και τη μάθηση της φυσιολογίας του ανθρώπου πιο αποτελεσματική. Με τη βοήθεια έγχρωμης εικονογράφησης περιγράφονται οι σημαντικότερες δομές και λειτουργίες οργάνων και συστημάτων του ανθρωπίνου σώματος. Επιπρόσθετα, το σύγγραμμα περιέχει συνολικά 350 ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης υπό μορφή πολλαπλής επιλογής επιμερισμένες στο τέλος κάθε κεφαλαίου για να μπορεί ο φοιτητής να ελέγξει τις γνώσεις που αποκόμισε από κάθε κεφάλαιο.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Δίσιγμα
Έτος Έκδοσης 2020
ISBN 978-618-202-019-7
Σελίδες 680
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

1. ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ
2. ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
3. ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ
4. ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ
5. ΙΣΤΟΙ, ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝ
6. ΕΝΔΟΚΡΙΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
7. ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
8. ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
9. ΝΩΤΙΑΙΟΣ ΜΥΕΛΟΣ
10. ΚΡΑΝΙΑΚΑ ΝΕΥΡΑ
11. ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
12. ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ
13. ΣΚΕΛΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΟΣ ΜΥΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ
14. ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ
15. ΑΙΜΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΗΞΗ ΑΙΜΑΤΟΣ
16. ΚΑΡΔΙΑ
17. ΑΓΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
18. ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
19. ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
20. ΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
21. ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
22. ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
23. ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη