Φυσιολογία Berne and Levy

Φυσιολογία Berne and Levy

75,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 23367

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Έχοντας κερδίσει τον σεβασμό της επιστημονικής κοινότητας για την εμβριθή του προσέγγιση, το δημοφιλές βιβλίο BERNE & LEVY Φυσιολογία στην πολυαναμενόμενη 7η έκδοση συνεχίζει την παράδοση αριστείας.

Με ολοκληρωμένη κάλυψη της βιοφυσικής και της νευροφυσιολογίας, με καίριας σημασίας πειραματικές παρατηρήσεις και παραδείγματα, καθώς και με έγχρωμη εικονογράφηση, η έκδοση είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται κανείς για την ουσιαστική κατανόηση του πολύπλοκου πεδίου της φυσιολογίας.

Η προσέγγιση του βιβλίου είναι ανά οργανικό σύστημα, γεγονός που εξυπηρετεί την ανάγνωση, αφού περιγράφει με σαφήνεια όλους τους μηχανισμούς που ρυθμίζουν τις λειτουργίες του οργανισμού.
Η νέα έκδοση περιλαμβάνει αυξημένο αριθμό πλαισίων «Σε κλινικό επίπεδο» και «Σε κυτταρικό επίπεδο», εκτενέστερη κάλυψη σχετικά με τη μικροβιακή χλωρίδα του εντέρου και του πνεύμονα, το μεταιχμιακό σύστημα, τον υποθάλαμο και τον έλεγχο της πρόσληψης τροφής, τις καμπύλες καρδιακής και αγγειακής λειτουργίας κατά τη διάρκεια της άσκησης, νέες πτυχές της απορρόφησης λιπιδίων, τις γαστρεντερικές και μεταβολικές επιπτώσεις της βαριατρικής χειρουργικής, τον ρόλο των ενδογενών λεμφικών κυττάρων στην άμυνα του αναπνευστικού συστήματος, τους μοριακούς μηχανισμούς στη φυσιολογική και στην παθολογική μυϊκή συστολή, τις μεταβολές του αρτηριακού σφυγμού που επέρχονται με την ηλικία και τον δείκτη αστραγάλου-βραχίονα, τη ρύθμιση του αιματοεγκεφαλικού φραγμού και της εγκεφαλικής αιματικής ροής, τη ρύθμιση του φωσφορικού οξέος, και τον μηχανισμό δράσης της θυρεοειδικής ορμόνης.

Γραμμένο από ειδικούς καταρτισμένους στις επιστήμες και στην ιατρική, είναι ένα βιβλίο που έρχεται να συμπληρώσει επάξια την ιατρική βιβλιογραφία· ένα άριστο εγχειρίδιο μελέτης αλλά και εξαίρετο βιβλίο αναφοράς.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2020
Επιμέλεια ΜΑΡΙΑ ΑΛΜΠΑΝΗ , ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ , ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ , ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ , ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ , ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗ , ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΜΗΤΣΑΚΟΥ , ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ , ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑΡΑΒΗΡΑΣ
ISBN 9789605834005
Σελίδες 976
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη