Φυσική εξέταση της σπονδυλικής στήλης και των άκρων

Φυσική εξέταση της σπονδυλικής στήλης και των άκρων

Stanley Hoppenfeld

42,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου και τα μετέπειτα χρόνια της διδασκαλίας, η ανάγκη για ένα σαφές συμπυκνωμένο εγχειρίδιο, πραγματευόμενο τον τρόπο της φυσικής εξέτασης της σπονδυλικής στήλης και των άκρων, υπήρξε επιτακτική. Όπως το αντιλαμβάνομαι, ένα τέτοιο εγχειρίδιο θα μπορούσε να καθοδηγήσει τον κλινικό ή το σπουδαστή σε μια λογική, αποτελεσματική και διεξοδική αναζήτηση της σχετικής Ανατομίας και Παθολογίας. Ένα βιβλίο αυτού του τύπου θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει τρία σπουδαία χαρακτηριστικά. Μια συμπυκνωμένη δομή, μια πληθώρα από ερμηνευτικές εικόνες-σχήματα και μια αποτελεσματική μέθοδο διδασκαλίας. Έχει πράγματι λεχθεί ότι η ανάγκη είναι η μητέρα της συμβολής και της ανακάλυψης και το ακόλουθο υλικό πραγματικά αντιπροσωπεύει το προϊόν της παραπάνω εκφρασθείσας ανάγκης. Η αρχιτεκτονική του διδακτικού αυτού βιβλίου έχει γίνει σύμφωνα με την αρχική μας σκέψη. Κάθε κεφάλαιο είναι προσαρμοσμένο προς την κλινική εξέταση της ειδικής περιοχής και χωρίς να είναι ανελαστικό μπορεί να ποικίλλει σύμφωνα με τις ενδείξεις της ειδικής εξέτασης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2001
Επιμέλεια Γ. Ποντίφηκας
ISBN 978-960-394-546-8
Σελίδες 278
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη