Football Coordination

Football Coordination

Εγχειρίδιο ποδοσφαιρικής προπονητικής

Θοδωρής Ελευθεριάδης

25,00 22,50

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Στο “Νευρομυϊκό Συντονισμό” περιλαμβάνονται απλές και σύνθετες ασκήσεις, γενικής και ειδικής προθέρμανσης, που αποτελούν ένα μικρό μόνο κομμάτι στο σύνολο της εξειδικευμένης αυτής προπόνησης. Ο Νευρομυϊκός Συντονισμός αφορά το κινητικό μέρος μιας ενέργειας, με ή χωρίς την μπάλα. Η εξάσκηση του συνδυάζεται και βελτιώνει συγχρόνως:

  • την τεχνική-επιδεξιότητα,
  • την εκρηκτικότητα,
  • την ταχύτητα

Παράλληλα, οι συνδυαστικές μορφές εφαρμογής της ιδιότητας αυτής βελτιώνουν την κινητική φαντασία, την πρακτική νοημοσύνη, την περιφερειακή όραση και άλλους σημαντικούς αλλά παραμελημένους παράγοντες απόδοσης του ποδοσφαιριστή.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη
(Βιβλιοπωλείο Ηριδανός)