Εύρος κίνησης – ουδέτερη-0-μέθοδος της Α.Ο. μέτρηση και τεκμηρίωση

Εύρος κίνησης – ουδέτερη-0-μέθοδος της Α.Ο. μέτρηση και τεκμηρίωση

Ryf Chrystian, Weymann Andreas

9,00

Αποστολή σε 2-7 ημέρες
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 3877

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο αυτό είναι απαραίτητο για όλους όσοι ενδιαφέρονται για το εύρος κίνησης των αρθρώσεων και τον έλεγχο της κινητικότητας των αρθρώσεων. Είναι χρήσιμο τόσο γιατί παρέχει μια αξιόπιστη μέθοδο κλινικής μέτρησης των αρθρώσεων όσο και για διδακτικούς σκοπούς.

Κανένα άλλο σύγγραμμα δεν παρουσιάζει τόσο ξεκάθαρα μια μέθοδο αναφοράς για τη μέτρηση της κινητικότητας των αρθρώσεων και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει έναν οδηγό αναφοράς για όλους όσοι ασχολούνται με το κινητικό σύστημα του ανθρώπου. Η εικονογράφηση είναι άκρως λεπτομερής και το υλικό εξίσου ακριβές.

Το βιβλίο αυτό θα παραμείνει για ελάχιστο χρόνο στη βιβλιοθήκη σας, καθώς θα ανατρέχετε συνεχώς σ’ αυτό.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Πασχαλίδης
Έτος Έκδοσης 2010
ISBN 978-960-399-233-2
Σελίδες 62
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη