Ευκινησία & κινητική συναρμογή του τερματοφύλακα

Ευκινησία & κινητική συναρμογή του τερματοφύλακα

Γιώργος Τσιάνος

25,00

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η διευρυμένη προσέγγιση της μεθοδολογίας της προπονητικής διαδικασίας του τερματοφύλακα.

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Η απόπειρα καταγραφής της προπονητικής διαδικασίας προϋποθέτει εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου, ενδεχομένως είναι το αποτέλεσμα της πολύχρονης ενασχόλησης με το άθλημα του ποδοσφαίρου, ειδικότερα όταν πρόκειται για την ιδιαίτερη περίπτωση τερματοφυλάκων.

Στόχοι αυτής της προσπάθειας είναι η διευρυμένη προσέγγιση της μεθοδολογίας της προπονητικής διαδικασίας του τερματοφύλακα και η παρουσίαση μιας εναλλακτικής πρότασης μέσα από μία σειρά υποδειγματικών αλλά όχι δεσμευτικών ασκήσεων, που έχουν ως βασικούς άξονες τη μέγιστη δυνατή βελτίωση της συναρμογής και της ευκινησίας του αθλητή.

Από ‘δω και πέρα, κάθε προπονητής οφείλει ο ίδιος να συμπληρώνει και να προεκτείνει με το δικό του τρόπο τα υπάρχοντα δεδομένα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία πρωτότυπη πρόταση με αξιόπιστη προοπτική στο χώρο του ελληνικού ποδόσφαιρο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη