Ενισχύστε την υγεία σας

Προσφορά!

Ενισχύστε την υγεία σας

Oι καλύτερες ιδέες για να είστε κάθε μέρα σε τέλεια φόρμα

Kate Cook

17,83 9,50

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Whole health σημαίνει, Υγεία 100%! Κι όταν λέμε Υγεία 100%, εννοούμε, πάνω απ’ όλα, να είμαστε εμείς οι ίδιοι ευχαριστημένοι με τον εαυτό μας -το σώμα, το μυαλό και τη φυσική μας κατάσταση. Γιατί, όταν αυτά τα τρία λειτουργούν σωστά, τότε και οι αρρώστειες βρίσκουν την πόρτα τους κλειστή! Το θέμα είναι ότι, οι περισσότεροι από μας -δικαίως!- δεν τα πηγαίναμε καθόλου καλά με τα σκληρά, αποτοξινωτικά προγράμματα, τις δίαιτες τύπου μισό μαρούλι μεσημέρι-βράδυ και τις… ολυμπιακών προδιαγραφών προπονήσεις!

Ξέρετε, λοιπόν:

-Γιατί η υπερβολή φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα;

-Ποιες είναι οι χειρότερες καθημερινές μας συνήθειες;

-Πώς μπορούμε ν’ αποκτήσουμε ωραίο δέρμα σε χρόνο-ρεκόρ;

-Γιατί λέμε πως, ότ,ι μπαίνει στο σώμα πρέπει και να βγαίνει;

-Πώς φέρνουμε, πραγματικά, τη ζωή στα μέτρα μας;

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την επιθυμία μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Οι συμβουλές του είναι απλές και προσιτές, καθώς, όπως λέει και η συγγραφέας, περιλαμβάνουν: «Μια διαφορετική προσέγγιση, που την εφαρμόζω στις φίλες και τις πελάτισσές μου και στηρίζεται, απλώς, στην… κοινή λογική! Αποτέλεσμα: νιώθουν όλες πιο χαρούμενες και υγιείς!».

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Ισόρροπον
Έτος Έκδοσης 2005
Μετάφραση Γιώργος Κυριαζής
Σελίδες 240
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 21 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη
(Βιβλιοπωλείο Ηριδανός)