Είναι στημένο

Είναι στημένο

Ποδόσφαιρο, έγκλημα, στημένα, γυναίκες. Όλα μαζί σε ένα μυθιστόρημα. Όποιος το διαβάσει... θα πάθει!

Χρήστος Ελευθερίου

13,40

Τώρα τρέχουν όλοι! Για να προλάβουν μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου και πολιτικούς, γκάνγκστερ και τζογαδόρους, θύματα και θύτες, κλέφτες κι αστυνόμους, σε ένα παιχνίδι «στημένο».

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Μια ετερόκλητη παρέα τεσσάρων παλιόφιλων. Ένας, «ψωνισμένος» συγγραφέας σε αναμονή, που βγάζει τον επιούσιο ως αργόμισθος δημόσιος υπάλληλος. Ένας αγριεμένος μαντράχαλος, που του έλαχε να γίνει πατέρας και μάνα μαζί. Ένας καλοπερασάκιας υπουργός. Ένας αλκοολικός μικροαπατεώνας, παιδί της νύχτας μια ζωή. Μαζί τους, μια αισθησιακή γραμματέας, δυο έμπειροι μπάτσοι, ένας ιδιόρρυθμος δημοσιογράφος κι ένας 16χρονος, ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει το καλύτερο γκολ τη χειρότερη στιγμή. Τώρα τρέχουν όλοι! Για να προλάβουν μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου και πολιτικούς, γκάνγκστερ και τζογαδόρους, θύματα και θύτες, κλέφτες κι αστυνόμους, σε ένα παιχνίδι «στημένο». Στημένο για τους τέσσερις φίλους, σαν μια παρτίδα Μονόπολυ, από εκείνες που έπαιζαν παλιά. Στημένο στα τέσσερα, όπως το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως η ελληνική κοινωνία, σε ένα παιχνίδι «σικέ», με ήρωες από χέρι χαμένους και ξεπουλημένους. Ήρωες που επιμένουν να ζουν και να ελπίζουν, να ζουν και να ερωτεύονται, να ζουν και να γράφουν την ιστορία, τη δική τους και των άλλων.
Τα πρόσωπα της ιστορίας αυτής, είναι φανταστικά.Ή, τουλάχιστον, έτσι νομίζουμε.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις MV Publications
Έτος Έκδοσης 2012
ISBN 978-960-555-002-
Σελίδες 402
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη