Δοκιμασίες μέτρησης & αξιολόγησης στο πεδίο

Δοκιμασίες μέτρησης & αξιολόγησης στο πεδίο

Δείκτες υγείας, λειτουργικής ικανότητας και φυσικής κατάστασης

Βασίλης Γεροδήμος, Κ. Καρατράντου

40,50

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η μέτρηση και αξιολόγηση της επίκαιρης απόδοσης – επίδοσης είναι η αρχή και το τέλος της διαδικασίας καθοδήγησης και ρύθμισης της άσκησης – προπόνησης. Από τον τρόπο που αυτή θα πραγματοποιηθεί εξαρτάται η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια εφαρμογής ενός προγράμματος άσκησης – προπόνησης.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας (Γυμναστές – Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Φυσικοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές κ.α.), σε προπονητές κυρίως αναπτυξιακών ηλικιών και σε φοιτητές τμημάτων επιστημών υγείας.

Έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες δοκιμασίες (test) για διάφορες ηλικιακές ομάδες με επιστημονικό αλλά παράλληλα απλό και κατανοητό τρόπο.

Επίσης, γίνονται πολλές παραπομπές σε αντίστοιχη βιβλιογραφία με νόρμες και ενδεικτικές τιμές για την αξιολόγηση των δοκιμασιών που παρουσιάζονται.

Τέλος, παρατίθεται και ένας μεγάλος αριθμός τιμών αναφοράς για τον Ελληνικό πληθυσμό (διαφόρων ηλικιών) που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 15 χρόνια στο Εργαστήριο Προπονητικής του ΚΕΑΦΑ του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος Έκδοσης 2020
ISBN 9789606080500
Σελίδες 252
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη