Δήμος Ντικούδης – All Around

Δήμος Ντικούδης – All Around

Το βιβλίο που δεν διάβασα ποτέ

Δήμος Ντικούδης

12,51

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Έχοντας περάσει από τα τρία στάδια της ζωής ενός μπασκετμπολίστα, του νεαρού παίκτη ο οποίος ευελπιστεί να κάνει καριέρα, του επαγγελματία αθλητή και του πρώην μπασκετμπολίστα, στο βιβλίο «All Around» αναλύονται σημαντικές πτυχές αυτής της διαδρομής.

Θέματα, όπως το κυνήγι του ονείρου της καριέρας, το πώς λειτουργείς ως επαγγελματίας, η φροντίδα του σώματος, η εξέλιξη, η αντιμετώπιση των τραυματισμών, η διαχείριση των χρημάτων και η προετοιμασία για τη ζωή μετά το μπάσκετ, εξετάζονται και αναλύονται διεξοδικά στο βιβλίο, τόσο με τη βοήθεια ειδικών όσο και βάσει των προσωπικών εμπειριών του παίκτη που κατέκτησε 11 τίτλους, φόρεσε τη φανέλα μερικών εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και κατέγραψε περισσότερες από 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών, κατακτώντας το 2005, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Το «All Around» έρχεται να δώσει τη δική του οπτική στα καίρια ζητήματα και στον ειδικό χειρισμό όσων προκύπτουν στην πορεία ενός αθλητή, σε αυτό το μοναδικό άθλημα που λέγεται μπάσκετ!

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις MV Publications
Έτος Έκδοσης 2021
ISBN 9789605550042
Σελίδες 248
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 400000g
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη