Διδάσκοντας ρυθμική γυμναστική

Διδάσκοντας ρυθμική γυμναστική

Μία αναπτυξιακά κατάλληλη προσέγγιση

Heather Palmer

15,30

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 7897

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Με το βιβλίο «Διδάσκοντας Ρυθμική Γυμναστική» δεν χρειάζεται εξειδικευμένη εκπαίδευση για να δομηθεί ένα πρόγραμμα αναπτυξιακά κατάλληλο για του μαθητές. Η εφαρμογή του περιεχομένου του είναι τόσο απλή που καθιστά την διδασκαλία του πολύ εύκολη. Βοηθάει τον εκπαιδευτικό ώστε να κατευθύνει τους μαθητές σχετικά με την αντίληψη του χώρου, των βασικών κινητικών δεξιοτήτων, το χειρισμό φορητών οργάνων και του σχετικού λεξιλογίου. Το βιβλίο περιλαμβάνει:

α) Ιδέες μαθημάτων και στρατηγικές για διαχείριση των τάξεων.

β) Ασκήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπτύξετε κάθε κινητική δεξιότητα: μετακίνησης, αλμάτων, αναπηδήσεων, ισορροπιών, γυρισμάτων και στροφών.

γ) Διδακτικές προκλήσεις για κάθε βασική δεξιότητα χρησιμοποιώντας όλα τα φορητά όργανα.

δ) Οδηγίες για την επιλογή μουσικών κομματιών συμπεριλαμβάνοντας και βασικές πληροφορίες για το τέμπο, τον ρυθμό και τον χτύπο.

ε) Πρακτικές ιδέες για να κατασκευάσετε χειροποίητα φορητά όργανα από καθημερινά υλικά.

• Η Ευγενία Γιαννιτσοπούλου είναι Aναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις University Studio Press
Έτος Έκδοσης 2017
Επιμέλεια Γιαννιτσοπούλου Ευγενία
Μετάφραση Κοσμίδου Ευδοξία
ISBN 978-960-12-2344-5
Σελίδες 136
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη