Διδασκαλία της φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Διδασκαλία της φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Robert P. Pangrazi

30,60

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Στο βιβλίο παρουσιάζονται η θεωρία και οι οδηγίες για τη διδακτική και τη μεθοδολογία της Φυσικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματική πηγή για τον σχεδιασμό των μαθημάτων και για την άντληση πληροφοριών για την εφαρμογή του προγράμματος διδασκαλίας. Περιλαμβάνονται κεφάλαια σχετικά με τους σκοπούς και τα αντικείμενα ενός αποτελεσματικού προγράμματος Φ.Α., τη σπουδαιότητα της φυσικής δραστηριότητας και πώς αυτή βοηθά στην ανάπτυξη του ατόμου, τις βασικές αρχές διδασκαλίας των κινητικών δεξιοτήτων, τις στρατηγικές διδασκαλίας, την οργάνωση και πειθαρχία, τις μεθόδους διδασκαλίας για παιδιά με ψυχικές και σωματικές ιδιαιτερότητες, καθώς και πληροφορίες για τη φυσική δραστηριότητα και το fitness.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις University Studio Press
Έτος Έκδοσης 1999
Επιμέλεια Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου
Μετάφραση Γιώργος Τζέτζης, Βασιλική Δερρή, Ανδρέας Αυγερινός, κ.ά.
ISBN 960-12-0759-7
Σελίδες 278
Εξώφυλλο Σκληρό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη