Δέστρες Αστραγάλου AMILA Ankle Strap Pair

Δέστρες Αστραγάλου AMILA Ankle Strap Pair

8,50

Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός: 96626 Κατηγορίες: ,
Product ID: 45876

Περίληψη

Το AMILA ankle strap με μονό D-ring έρχεται σε ζευγάρι και είναι κατάλληλο για όλους τους χρήστες. Διαθέτει μαλακή επένδυση προστατεύοντας το πόδι για να μπορείτε να προπονείστε απρόσκοπτα.

Υψηλής Ποιότητας Κατασκευή

Το AMILA Ankle Strap είναι πολύ υψηλής ποιότητα κατασκευής από Polyester βαριάς κατασκευής. Το D-ring, είναι ιδιαίτερα παχύ και μεγάλο για να αντέξει και την πιο επίπονη προπόνηση. Τέλος με την βοήθεια του Velcro μπορείτε να το προσαρμόσετε στο πόδι σας πολύ εύκολα.

Ένα Αξεσουάρ, Πολλές Ασκήσεις

Με την βοήθεια του D-ring, προσαρμόστε λάστιχα γυμναστικής ή συρματόσχοινα από τροχαλίες και ξεκινήστε την προπόνηση. Μπορείτε να εκτελέσετε ένα πλήθος ασκήσεων για να γυμνάσετε τα πόδια με ασφάλεια.

Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: Polyester
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Είδος: Λαβές – Ιμάντες
  • Χώρα Προέλευσης: Κίνα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη