Χωρίς περιστροφές

Χωρίς περιστροφές

Scottie Pippen

16,99

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Τον Σκότι Πίπεν τον γνωρίζουμε όλοι ως τον «υπασπιστή» του Μάικλ Τζόρνταν, το δεύτερο βιολί της μεγάλης ομάδας των Σικάγο Μπουλς που κατέκτησε έξι τίτλους στο ΝΒΑ τη δεκαετία του 1990.

Ο ίδιος, βέβαια, απορρίπτει μετά βδελυγμίας αυτές τις ταμπέλες, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε ένας αυτόφωτος και σπουδαίος μπασκετμπολίστας και ότι χωρίς αυτόν ίσως οι Μπουλς να είχαν σήμερα όσους τίτλους είχαν κατακτήσει όσο ο MJ έπαιζε χωρίς αυτόν στο πλάι του: κανέναν. Ποιος είναι όμως ο Σκότι Πίπεν; Πώς μεγάλωσε στο ταπεινό Χάμπεργκ του Άρκανσο ως ο βενιαμίν μιας οικογένειας με δώδεκα παιδιά και ποιο ρόλο έπαιξε στη ζωή του το μπάσκετ; Πώς κατάφερε να διαχειριστεί τις οικογενειακές τραγωδίες που βίωσε και την απαξίωση από τα μεγάλα κολέγια και να επιλεγεί στο Νο 5 του ντραφτ το 1987; Ποια είναι η δική του άποψη για όσα καλά και άσχημα του συνέβησαν στην πολυτάραχη 11ετή θητεία του στους Μπουλς; Ποιες είναι οι σχέσεις του με τον Τζόρνταν σήμερα και τι του καταλογίζει; Τι γνώμη έχει για τον προπονητή των τίτλων Φιλ Τζάκσον, τον τρελούτσικο Ντένις Ρόντμαν, τον αμφιλεγόμενο παράγοντα των Μπουλς Τζέρι Κράους και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του στα δεκαεπτά χρόνια του στο ΝΒΑ;

Όλα αυτά τα αποκαλύπτει ο Πίπεν στο βιβλίο του Χωρίς Περιστροφές, που έγραψε με τη βοήθεια του Μάικλ Άρκας και κυκλοφορεί πλέον από την MVPublications. Μαζί με πολλά ακόμα πράγματα για τα οποία δεν είχε μιλήσει ποτέ, όπως γιατί αρνήθηκε να παίξει στα περίφημα τελευταία 1,8 δευτερόλεπτα του αγώνα πλέι-οφ με τους Νικς το 1994…

Ένα βιβλίο απαραίτητο για τη βιβλιοθήκη κάθε μπασκετόφιλου.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις MV Publications
Έτος Έκδοσης 2023
Μετάφραση Βασίλης Πουλάκος
ISBN 9789605550097
Σελίδες 328
Εξώφυλλο Σκληρό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη