Μπάλα Μπάσκετ Wilson Nba Authentic Series Outdoor Νο7

Μπάλα Μπάσκετ Wilson Nba Authentic Series Outdoor Νο7

40,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός: WTB7300XB07 Κατηγορίες: ,
Product ID: 40130

Περίληψη

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ NBA ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Αυτή η outdoor μπάλα από τη σειρά NBA Authentic, φέρνει την αυθεντική αίσθηση NBA στις γειτονιές και στα ανοικτά γηπεδάκια, εκεί που γεννιούνται οι θρύλοι!

 

  • Tackskin Rubber: Το εξωτερικό κάλυμμα από καουτσούκ TACKSKIN διαθέτει εσωτερική αντικραδασμική στρώση και εξασφαλίζει το απόλυτο κράτημα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
  • Ραφές NBA PRO: Ανθεκτικά κανάλια μεταξύ των πάνελ της μπάλας, που βελτιώνουν το χειρισμό εμπνευσμένα από τις σημερινές μπάλες του NBA.
  • Διατήρηση αέρα: Η σαμπρέλα από σύνθετο υλικό, διατηρεί την πίεση του αέρα και μεγαλώνει την απόδοση.ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι μπάλες μπάσκετ Indoor και Indoor/Outdoor στέλνονται φουσκωμένες έως 2 τεμάχια και από 3 και πάνω στέλνονται ξεφούσκωτες γιατί αλλάζει το ογκομετρικό μέγεθος Αν επιθυμείτε την μπάλα φουσκωμένη από εμάς αλλάζει το ογκομετρικό βάρος της και παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 210 9719150 ή γράψτε το μας στα σχόλια της παραγγελίας σας.     Οι ξεφούσκωτες μπάλες πρέπει να φουσκωθούν με τρόμπα και όχι με πιεστικό π.χ. από βενζινάδικο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη