Ατομικές αλυσίδες

Ατομικές αλυσίδες

Ατομικές αλυσίδες

Μυοπεριτονιακοί μεσημβρινοί για χειροθεραπευτές

Thomas W. Myers

€80,56 €72,50

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Η νέα έκδοση των Ανατομικών Αλυσίδων, καταγράφει τις επιμήκεις περιτονιακές συνδέσεις. To πώς δηλαδή οι μύες, είναι λειτουργικά συνδεδεμένοι με το περιτονιακό δίκτυο  μέσω των περιτονιακών μεσημβρινών.

Οι Ανατομικές Αλυσίδες, καθιερώνουν μία νέα οπτική γωνία στην ανατομία του ανθρώπινου σώματος.

Πλήρως εικονογραφημένο σε τετραχρωμία με νέα σχέδια και εικόνες καθώς και εφαρμογές της κίνησης σε στασικά και δυναμικά πρότυπα.

Περιλαμβάνονται επίσης παραρτήματα, σχετικά που αναφέρονται στη συσχέτιση των ανατομικών αλυσίδων με τους μεσημβρινούς του βελονισμού.

Μέχρι και σήμερα έχουν πουληθεί περισσότερο από 100.000 βιβλία, με τις δύο πρώτες εκδόσεις και το βιβλίο διατίθεται σε 12 γλώσσες.

Η 3η έκδοση – μέχρι σήμερα στα Αγγλικά και Ελληνικά – είναι πλήρως ανανεωμένη με τα νέα ευρήματα των ερευνών που σχετίζονται με τις περιτονίες, με προσθήκη ενός νέου κεφαλαίου που αφορά στη βάδιση από τον James Earls.

Η νέα αυτή έκδοση παρέχει στους αγοραστές την πρόσβαση στην ιστοσελίδα των Ανατομικών Αλυσίδων μέσω την οποίας παρέχονται σειρά, σεμιναρίων μέσω του ιντερνέτ, ταινιών και άλλων προϊόντων και τα οποία ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Χαρακτηριστικά

  • Διάταξη που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στον αναγνώστη να κατανοεί γρήγορα την κεντρική  ιδέα ή να αποκτά μια λεπτομερέστερη κατανόηση μιας δεδομένης περιοχής ανάλογα με τις ανάγκες του.
  • Εικονίδια που κατευθύνουν τους αναγνώστες στις δικές τους περιοχές ειδικού ενδιαφέροντος, π.χ. χειροθεραπείας, οπτικής αξιολόγησης ή κινησιοθεραπευτικής εκπαίδευσης.
  • Ενδελεχής διερεύνηση των τελευταίων ερευνητικών αποδείξεων για την επιστημονική βάση των κοινών κλινικών ευρημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπινων περιτονιακων διατομών.
  • Συζήτηση σχετικά με το ρόλο της περιτονίας ως το μεγαλύτερο αισθητήριο όργανο μας.
  • Ενημερώσεις που προκύπτουν από τη συνεχή διδασκαλία και πρακτική – για παράδειγμα, ο ρόλος της περιτονίας στην κατανομή των φορτίσεων και ο τρόπος με τον οποίο τα πρότυπα καταπόνησης παράγουν πρότυπα πόνου.
  • Νέα ενότητα που αναλύει το ρόλο της θεωρίας του ανατομικού οδηγού των ανατομικών αλυσίδων στην ανάλυση του βάδισης.
  • Ιστότοπος που περιέχει σημαντικό συνοδευτικό υλικό των εννοιών που περιγράφονται στο βιβλίο όπως βιντεοκλίπ από τα εκπαιδευτικά προγράμματα ανατομίας, dvds, γραφικά υπολογιστών, webinars και επιπλέον φωτογραφίες των πελατών για την εξάσκηση της οπτικής αξιολόγησης.

Για ποιον έχει δημιουργηθεί αυτό το  βιβλίο;

  • Το βιβλίο έχει σχεδιαστεί για να ενδιαφέρει όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την ανθρώπινη δομή και κίνηση: Ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, personal trainers, οστεοπαθητικούς, χειροπρακτικούς, χειροθεραπευτές, καθηγητές γιόγκα, πιλάτες και βελονιστές.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Συμμετρία
Έτος Έκδοσης 2018
Επιμέλεια Φουσέκης Κωνσταντίνος
Μετάφραση Κουμουνδούρου Δήμητρα
ISBN 978-960-266-478-0
Σελίδες 320
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη
(Βιβλιοπωλείο Ηριδανός)