Αθλητική βιομηχανία

Αθλητική βιομηχανία

Συλλογικό έργο

40,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός: Οργανισμοί, επιχειρήσεις και υπηρεσίες Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 29200

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Στο πρώτο κεφάλαιο γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστούν όλα τα μοντέλα που έχουν αναφερθεί στη βιβλιογραφία και περιγράφουν τη δομή και οργάνωση της αθλητικής βιομηχανίας.

Στα επόμενα κεφάλαια παρουσιάζονται αναλυτικά οι κυριότεροι πυλώνες του αθλητικού συστήματος παγκοσμίως, ξεκινώντας από το Ολυμπιακό Κίνημα και τους Ολυμπιακούς αγώνες, το ρόλο των Διεθνών και Εθνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών, τον επαγγελματικό αθλητισμό, τα αθλητικά γεγονότα και τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του μάνατζμεντ και του μάρκετινγκ.

Επιπρόσθετα στα επόμενα κεφάλαια γίνεται λεπτομερής παρουσίαση αναπτυσσόμενων χώρων, όπως του fitness, της αθλητικής αναψυχής και του αθλητικού τουρισμού, αλλά και χώρων όπως η άσκηση για όλους και τα αθλήματα για άτομα με αναπηρίες.

Επιπλέον Πληροφορίες

Επιμέλεια Νικόλαος Θεοδωράκης
ISBN 9789925588107
Σελίδες 456
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 1000g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη