Αθλητική διακυβέρνηση

Αθλητική διακυβέρνηση

Παγκοσμιοποίηση, διεθνής οργάνωση και πολιτική

Περίληψη

Το παρόν βιβλίο με τίτλο “Αθλητική Διακυβέρνηση – Παγκοσμιοποίηση, Διεθνής Οργάνωση και Πολιτική” έρχεται να καλύψει ένα κενό στην ελληνική βιβλιογραφία που σχετίζεται με τη σύγχρονη οργάνωση και πολιτική του αθλητισμού σε διεθνές επίπεδο. Το πρώτο του είδους του στην ελληνική βιβλιογραφία, πραγματεύεται την παγκόσμια διακυβέρνηση του αθλητισμού από την οπτική γωνία της διεθνούς οργάνωσης και της παγκοσμιοποίησης. Επιπλέον, το βιβλίο συζητά θέματα διακυβέρνησης του αθλητισμού που πρόσφατα έχουν αρχίσει να απασχολούν τόσο την ακαδημαϊκή έρευνα στον τομέα αυτόν, όσο και τη διεθνή πολιτική σκηνή και κοινή γνώμη, όπως, για παράδειγμα, η συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αθλητική νομοπαραγωγική πραγματικότητα, η σημασία του αθλητισμού για τη διεθνή πραγματικότητα, η εξέλιξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και των άλλων οργανισμών του Ολυμπιακού Κινήματος στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης, η σχέση μεταξύ της διαπολιτισμικής επικοινωνίας και του αθλητισμού, η θέση της γυναίκας στην παγκόσμια αθλητική διακυβέρνηση, ο Αθλητισμός για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη, ο πόλεμος κατά του ντόπινγκ και τα σκάνδαλα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Ι. Σιδέρης
Έτος Έκδοσης 2018
ISBN 978-960-08-0774-5
Σελίδες 200
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη