Αθλητικές κακώσεις

Αθλητικές κακώσεις

Πρόληψη και Θεραπεία

A.F.H. Per Renstrom, Lars Peterson

90,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Ένα εξαιρετικά δημοφιλές βιβλίο που καλύπτει ένα μεγάλο εύρος της πρόληψης και της θεραπείας των αθλητικών κακώσεων, που είναι απαραίτητα για όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τους φυσικοθεραπευτές και τους ιατρούς. Σε μεγάλο βαθμό εικονογραφημένο με περισσότερες από 400 έγχρωμες και ασπρόμαυρα σχέδια και κλινικές και φωτογραφίες δράσης.

Ο Lars Peterson, Διδάκτων, είναι καθηγητής της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ, Κλινικός διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου του Γκέτεμποργκ και πρόεδρος της Παγκόσμιας Εταιρείας της Επανορθωτικής του Χόνδρου. Είναι ο πρώην πρόεδρος της ΑΘλητιατρικής Εταιρείας της Σουηδίας και πρώην παίκτης στο ποδόσφαιρο και χόκεϊ πάγου. Επίσης ήταν ο ιατρός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Σουηδίας και μέλος της Ιατρικής Επιτροπής της FIFA.

Ο Per Renstrom είναι καθηγής Αθλητιατρικής στο Ινστιτούτο Καρολίνσκας στη Στοκχόλμη και διετέλεσε πρώην καθηγής Αθλητιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Βέρμοντ. Είναι εκλεγμένος Πρόεδρος της ISAKOS και πρόεδρος της Παγκόσμιας Εταιρείας της Ιατρικής Επιστήμης της Αντισφαίρισης και διετέλεσε αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Αθλητιατρικής.

 

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2018
ISBN 9789963274581
Σελίδες 608
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη