Άσκηση, υγεία, ομορφιά παρά τα παραπανίσια κιλά

Άσκηση, υγεία, ομορφιά παρά τα παραπανίσια κιλά

M. Hederer

10,00

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση! Κάθε γυναίκα γνωρίζει το θεωρητικό ιδανικό της βάρος – πολλές όμως αισθάνονται άνετα ακόμη κι αν έχουν μερικά κιλά παραπάνω. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε πληθώρα ασκήσεων και συμβουλών για να αποκτήσετε πιο όμορφο σώμα, παρά τα παραπανίσια κιλά σας, για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και για να σφίξετε τους μύες σας. Το νέο αυτό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για εύσωμες γυναίκες παρουσιάζει αθλήματα και ασκήσεις που δεν βλάπτουν τις αρθρώσεις και την πλάτη, όπως Nordic Walking, ποδηλασία και stretching, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες των γυναικών εκείνων που είναι κάπως «γεμάτες». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που σας βοηθάει να αποφύγετε την εμμονή με το αδυνάτισμα, ενώ παράλληλα σας υποδεικνύει υγιείς τρόπους για να δυναμώσετε και να αυξήσετε τις σωματικές σας ικανότητες.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Lector
Έτος Έκδοσης 2006
Μετάφραση Βασίλης Αθανασιάδης
ISBN 960-662-136-7
Σελίδες 112
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 21 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη