Άσκηση και εγκυμοσύνη

Άσκηση και εγκυμοσύνη

ένας πλήρης οδηγός εκγύμνασης με αναμνηστικό ημερολόγιο εγκυμοσύνης

Τουρτούρα Πηνελόπη

20,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το Άσκηση και Εγκυμοσύνη είναι ένας πλήρης οδηγός εκγύμνασης, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν καθηγητή φυσικής αγωγής, από έναν πιστοποιημένο personal trainer, από έναν φυσικοθεραπευτή, από μαίες και, τέλος, από pilates και yoga instructors. Συγκεκριμένα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για να δώσει τη θεωρητική κατάρτιση που χρειάζεται κάποιος για την εκγύμναση μίας γυναίκας που διανύει την περίοδο κύησης. Οι προπονητές που θα λάβουν στα χέρια τους αυτόν τον οδηγό θα έχουν τη δυνατότητα να μελετήσουν σε κάθε άσκηση την αρχική θέση, την περιγραφή της άσκησης, τα σημεία προσοχής καθώς και τους μυς που ενεργοποιούνται. Έχοντας το υπόβαθρο της προπονητικής και μελετώντας με προσοχή όλο το ασκησιολόγιο, ένας γυμναστής θα έχει τη δυνατότητα να γυμνάσει με ασφάλεια μια γυναίκα από το πρώτο έως και το τελευταίο τρίμηνο κύησης. Το Άσκηση και Εγκυμοσύνη είναι ένα εγχειρίδιο με ασκησιολόγιο εμπνευσμένο από τον χώρο του fitness και από προγράμματα άσκησης όπως η Yoga, το Pilates και η Ορθοσωμική. Όλες οι ασκήσεις έχουν ως μοναδικό γνώμονα την ορθή εκγύμναση της εγκύου, με σκοπό την ενίσχυση της φυσικής και ψυχικής της υγείας και φυσικά την εξασφάλιση της υγείας του εμβρύου.

Επιπλέον, το »Άσκηση και Εγκυμοσύνη» μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μια μέλλουσα μητέρα όπου μπορεί να βρει μέσα στο βιβλίο  ένα αναμνηστικό ημερολόγιο εγκυμοσύνης για να μπορεί να καταγράψει την εβδομάδα κύησης που διανύει, την ημέρα και την ώρα που έχει ραντεβού με τον ιατρό της, την συχνότητα των προπονήσεων της, φωτογραφίες από τους υπερήχους  του μωρού καθώς και ένα προτεινόμενο ασκησιολόγιο ανά τρίμηνο κύησης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2019
ISBN 978-960-278-187-6
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 22 × 25 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη