Αποκωδικοποιώντας τις υπεραποστάσεις

Αποκωδικοποιώντας τις υπεραποστάσεις

Ιωάννης Δημόπουλος

32,40

27,0037,00
Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Οι αγώνες υπεραποστάσεων είναι μοναδικοί και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται. Το «Αποκωδικοποιώντας τις Υπεραποστάσεις» είναι ο καλύτερος οδηγός για την προπόνησή σας, αφού θα σας καθοδηγήσει στις μοναδικές προπονητικές, διατροφικές και ψυχολογικές ανάγκες της εκάστοτε προετοιμασίας. Τα εξατομικευμένα και αποδεδειγμένα αποτελεσματικά προγράμματα του προπονητή Ιωάννη Δημόπουλου είτε θα σας φθάσουν στον πρώτο σας τερματισμό είτε πάνω στο βάθρο του επόμενου αγώνα σας.

Διαβάζοντας το βιβλίο θα αποκτήσετε τις γνώσεις για να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή σας, θα σας παρουσιαστούν κοινά προβλήματα και οι λύσεις τους, θα μάθετε τη σημασία της ποιοτικής προπόνησης, ποιος είναι ο ιδανικός χιλιομετρικός όγκος για τον καθένα και πώς να καλύψετε τις ενεργειακές σας δαπάνες, καθώς και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Σπάρταθλον και άλλους αγώνες υπεραποστάσεων. Παρατίθενται προπονητικές αναλύσεις που έχουν εφαρμογή σε όλες τις αποστάσεις κι έτσι ο κάθε δρομέας μπορεί να αποκομίσει τα οφέλη σε οποιαδήποτε μικρή, μεσαία ή μεγάλη απόσταση.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Sportbook
Έτος Έκδοσης 2023
Επιμέλεια Μαρία-Στέλλα Ξενάκη
ISBN 978-618-5649-34-0
Σελίδες 352
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη