Αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων

Αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων

90,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 43009

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η πέμπτη έκδοση του βιβλίου με τον νέο τίτλος ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΚΩΣΕΩΝ επικεντρώνεται περισσότερο στη θεραπεία των αθλητικών κακώσεων, παρέχοντας τον πιο ολοκληρωμένο και τεμηριωμένο οδηγό για φυσικοθεραπευτές που αντιμετωπίζουν αθλητές.

Ξεκινώντας με κεφάλαια που εξετάζουν την επιστήμη της επούλωσης των ιστών και τις αρχές της αποκατάστασης, το βιβλίο αυτό ακολουθεί μία συστηματική προσέγγιση με κεφάλαια που καλύπτουν κάθε περιοχή του σώματος, από τις κακώσεις του προσώπου μέχρι τις κακώσεις της ποδοκνημικής και του ποδιού. Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει μία εις βάθος συζήτηση και καθοδήγηση σχετικά με τη θεραπεία των συνηθέστερων αθλητικών κακώσεων με τη χρήση φυσικοθεραπευτικών μεθόδων, με βάση την πλούσια προσωπική εμπειρία σου συγγραφέα και την πιο πρόσφατη επιστημονική έρευνα.

Σαν ολοκληρωμένη εκπαιδευτική πηγή, το σύγγραμμα διαθέτει πλούσια και πλήρως έγχρωμη εικονογράφηση. Αποτελεί σημαντικό βοήθημα  για φοιτητές της αθλητικής θεραπείας, της φυσικοθεραπείας, της αθλητιατρικής και της προπονητικής αποκατάστασης, ενδιαφέρον συμπληρωματικό ανάγνωσμα για τους φοιτητές της επιστήμης της άσκησης ή της κινησιολογίας με ενδιαφέρον για τις αθλητικές κακώσεις και εξαιρετικής σημασίας σύγγραμμα αναφοράς για τους επαγγελματίες φυσικοθεραπευτές, προπονητές αποκατάστασης και τα ανάλογα επαγγέλματα.

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος Έκδοσης 2023
Επιμέλεια Ελένη Καπρέλη, ηλίας Καλλίστρατος, Παρασκευή - Βίβιαν Μάλλου, Δημήτριος Μανδαλίδης, Μαρία Γ. Παπανδρέου, Ιωάννης Τερζίδης
Μετάφραση Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, Κωνσταντίνος Ι. Αλεξίου, Αθανάσιος Τριανταφύλλου, Ελευθέριος Παρασκευόπουλος
ISBN 9789606081002
Σελίδες 720
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη