Απεικόνιση μυοσκελετικού

Απεικόνιση μυοσκελετικού

Jamshid Tehranzadeh

77,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Βασική Απεικόνιση του Μυοσκελετικού είναι ένα ελκυστικά γραμμένο, περιληπτικό σύγγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει τις βασικές αρχές και τεχνικές της γενικής διαγνωστικής, αλλά και της εξειδικευμένης απεικόνισης του μυοσκελετικού. Για να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή κλινική αξία, το κείμενο εστιάζει στις παθήσεις και στις εξετάσεις που μπορεί να συναντήσει κανείς συχνότερα στην καθημερινή πράξη, όπως είναι:

  • Το τραύμα του άνω και του κάτω άκρου.
  • Το τραύμα του αξονικού σκελετού.
  • Οι όγκοι.
  • Τα μεταβολικά νοσήματα των οστών.
  • Τα οστικά έμφρακτα και οι οστεοχονδρώσεις.
  • Η μαγνητική τομογραφία του ώμου, του γόνατος, της σπονδυλικής στήλης, του αγκώνα, του καρπού, του ισχίου και της ποδοκνημικής.

Το παρόν βιβλίο καλύπτει επίσης:

  • Τα σημεία της απεικόνισης του μυοσκελετικού.
  • Τις βασικές αρχές της χρήσης διαφορετικών μεθόδων για την απεικόνιση του μυοσκελετικού.
  • Τις σύγχρονες εξελίξεις του σπινθηρογραφήματος του μυοσκελετικού.

Το βιβλίο είναι εμπλουτισμένο με άριστες εικόνες, συμπεριλαμβανομένου ενός τετρασέλιδου πλήρως έγχρωμου ενθέτου, με «βασικά σημεία» που συνοψίζουν τις απαραίτητες πληροφορίες και με μια εξαιρετική εισαγωγή στο υπερηχογράφημα του μυοσκελετικού, γραμμένη από ειδικούς από τη Γαλλία και τη Βραζιλία.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος Έκδοσης 2015
ISBN 9789606802898
Σελίδες 488
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη