Ανατομική του ανθρώπου με έμφαση στην κλινική ανατομική, Έγχρωμο εικονογραφημένο εγχειρίδιο (1η Εκδ.)

Ανατομική του ανθρώπου με έμφαση στην κλινική ανατομική, Έγχρωμο εικονογραφημένο εγχειρίδιο (1η Εκδ.)

Jacob Sam

29,70

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το εγχειρίδιο αυτό αποτελεί έναν πλήρως εικονογραφημένο οδηγό στην ανατομική του ανθρώπου. Ευκρινέστατες φωτογραφίες ανατομών δίνουν έμφαση στις σπουδαιότερες δομές του σώματος, όπως θα τις έβλεπε κάποιος στο εργαστήριο της ανατομικής. Περιλαμβάνονται, επίσης, εικόνες ανατομικής και ακτινολογικές απεικονίσεις, για να δειχθεί το πώς οι δομές και τα επιπολής οδηγά σημεία παρουσιάζονται στην κλινική πράξη. Το σαφές κείμενο επεξηγεί τα βασικά σημεία της περιγραφικής ανατομικής, ενώ σημεία ιδιαίτερης κλινικής σημασίας αναφέρονται χωριστά.
Η «Ανατομική του Ανθρώπου» είναι ένα ιδανικό εγχειρίδιο για φοιτητές της ιατρικής και άλλων επιστημών υγείας, ένας οδηγός για την εφαρμοσμένη ανατομική και ένα βιβλίο προετοιμασίας για τις εξετάσεις.
Κάθε επιμέρους επιστημονικό θέμα αναπτύσσεται αυστηρά σε ένα δισέλιδο και στο τέλος παρατίθεται σύνοψη των κυριότερων σημείων. Οι έγχρωμες φωτογραφίες, οι εικόνες και οι πίνακες καθιστούν την ανάγνωση πιο ενδιαφέρουσα διαφωτίζοντας σημαντικά σημεία του κυρίως κειμένου και διευκολύνουν την κωδικοποίηση της γνώσης.
Η σειρά βιβλίων ICT («Έγχρωμο εικονογραφημένο εγχειρίδιο») έχει κερδίσει εδώ και χρόνια τον έπαινο της διεθνούς ακαδημαϊκής και ιατρικής κοινότητας. Τίτλοι της αποτελούν βασικά διδακτικά εγχειρίδια στο πρόγραμμα σπουδών πολλών ιατρικών σχολών.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2007
Επιμέλεια Χαρίλαος Κ. Κούτης, Γεώργιος Παρασκευάς
ISBN 978-960-394-595-6
Σελίδες 240
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη