Αλτήρας 4.00 kg Amila εξάγωνος λάστιχο με λαβή χρωμίου

Αλτήρας 4.00 kg Amila εξάγωνος λάστιχο με λαβή χρωμίου

17,40

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: ,
Product ID: 32485

Περίληψη

Η AMILA έχει δημιουργήσει πολλές σειρές αλτήρων προκειμένου να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο. Η σειρά Rubber Cover A, ανήκει στην κατηγορία των “κλασικών εξάγωνων” φυσικά με την υπογραφή AMILA. Υψηλής ποιότητας μείγμα λάστιχου, προσεγμένη διαδικάσια παραγωγής και χρωμιώσης της λαβής, χαραγμένο Knurl στις σωστές θέσεις συνθέτουν ένα αναβαθμισμένο από τα κλασικά προϊόν

Ποιότητα AMILA
Η σειρά αλτήρων Rubber Cover A της AMILA είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας μίγμα λάστιχου (30% πρωτογενές) για καλύτερη αντοχή και προστασία τόσο του πατώματος όσο και του ίδιου του αλτήρα. Μια επιλογή που θα σας αφήσει ικανοποιημένους καθώς συνδυάζει την τιμή με την ποιότητα με την αξιοπιστία της AMILA.

Την ποιότητα του λαστίχου μπορείτε να την ελέγξετε “μπήγοντας” το νύχι σας. Εάν είναι καλή η ποιότητα θα νιώσετε το νύχι σαν να μπαίνει προς τα μέσα καθώς θα είναι πιο μαλακό

Το λογότυπο AMILA είναι ανάγλυφο, από καλούπι. Έτσι είστε σίγουροι οτι η εξωτερική εμφανίση θα κρατηθεί για καιρό.

Άνετη Αντιολισθητική Λαβή
Η λαβή της σειράς αλτήρων Amila Rubber Cover Class A, είναι κατασκευασμένη από ατσάλι χρωμιωμένο για καλύτερη αντοχή έναντι της σκουριάς. Το μήκος της λαβής είναι 13,5 εκατοστά. Το αντιολισθητικό μέρος (Knurl), μοτίβου διαμαντιού χωρίζεται σε 3 κομμάτια τα οποία έχουν τέτοιες αποστάσεις ώστε να εφάπονται ακριβώς τα δάχτυλα στα σωστά σημεία, και είναι σχετικά τραχύ. Το πάχος της λαβής στο κέντρο είναι 35.8 χιλιοστά ενώ στις άκρες 31.3 χιλιοστά προσφέροντας ένα άνετο, και δυνατό κράτημα αυξάνοντας την αποδοτικότητα της άσκησης σας.

  • Χρώμα: Μαύρο
  • Επικάλυψη: 30% Πρωτογενές Λάστιχο
  • Σχήμα: Εξάγωνο
  • Fixed: Ναι
  • Λαβή: Χρωμίου
  • Σειρά: Rubber Cover A
  • Χώρα Προέλευσης: ΚΙΝΑ
  • Βάρος (Kg): 4,0
  • Οσμή: Καμία

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη