Αλλεργία

Εικονογραφημένο Έγχρωμο εγχειρίδιο

S.H Arshad

31,35

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , ,
Product ID: 25052

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Οι αλλεργίες αφορούν σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού και σχετίζονται με αντιδράσεις που είτε είναι απλώς ενοχλητικές είτε είναι απειλητικές για τη ζωή του ατόμου. Συχνά παραγνωρίζονται από τους ασθενείς αλλά και από τους θεράποντες ιατρούς, με αποτέλεσμα ιδιαίτερα αυξημένες κοινωνικο-οικονομικές επιπτώσεις και νοσηρότητα.

Στα αρχικά στάδια της φροντίδας των ασθενών συνήθως επιλαμβάνονται ιατροί, των οποίων η ειδικότητα είναι συναφής με την Αλλεργιολογία, και το γεγονός αυτό καθιστά επιτακτική την ανάγκη της σύγχρονης ενημέρωσης σε θέματα που άπτονται των αλλεργικών παθήσεων.

Το παρόν εικονογραφημένο εγχειρίδιο παρέχει επαρκείς πληροφορίες σχετικά με τις συνηθέστερες αλλεργικές παθήσεις, τον τρόπο διάγνωσης και αντιμετώπισής των και δίνει τις κατευθύνσεις που θα βοηθήσουν τους ιατρούς να αντιμετωπίσουν τον ασθενή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πριν να τον παραπέμψουν, εάν απαιτηθεί, σε ειδικό αλλεργιολόγο.

Εκτιμάται ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα στην καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης των αλλεργικών παθήσεων, προς όφελος των ασθενών και των οικογενειών τους.

Κάθε επιμέρους επιστημονικό θέμα αναπτύσσεται αυστηρά σε ένα δισέλιδο και στο τέλος παρατίθεται σύνοψη των κυριότερων σημείων. Οι έγχρωμες φωτογραφίες, οι εικόνες και οι πίνακες καθιστούν την ανάγνωση πιο ενδιαφέρουσα διαφωτίζοντας σημαντικά σημεία του κυρίως κειμένου και διευκολύνουν την κωδικοποίηση της γνώσης.

Η σειρά βιβλίων ICT («Έγχρωμο εικονογραφημένο εγχειρίδιο») έχει κερδίσει εδώ και χρόνια τον έπαινο της διεθνούς ακαδημαϊκής και ιατρικής κοινότητας. Τίτλοι της αποτελούν βασικά διδακτικά εγχειρίδια στο πρόγραμμα σπουδών πολλών ιατρικών σχολών.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2004
Επιμέλεια Γαλατάς Ιωάννης
ISBN 9789603942948
Σελίδες 122
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 452g
Διαστάσεις 21 × 28 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη