Άγκιστρο Στερέωσης Εξωτερικού Χώρου AMILA Outdoor Anchor

Άγκιστρο Στερέωσης Εξωτερικού Χώρου AMILA Outdoor Anchor

5,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός: 88182 Κατηγορίες: ,
Product ID: 37671

Περίληψη

Το άγκιστρο στερέωσης εξωτερικού χώρου είναι ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα πρέπει να έχει κάποιος που του αρέσει να κάνει προπόνηση σε εξωτερικό χώρο με λάστιχα αντίστασης και όχι μόνο.

Η χρήση του είναι πολύ απλή. Αγκαλιάστε με τον ιμάντα τον κορμό του δέντρου ή τον στύλο που επιθυμείτε περνώντας είτε το δαχτυλίδι μέσα από την θηλιά, είτε την θηλιά μέσα από το δαχτυλίδι ανάλογα με τον εξοπλισμό που διαθέτετε. Σε περίπτωση που έχετε λάστιχα όπως GymTube με κλιπ, χρησιμοποιήστε την πρώτη μέθοδο δεσίματος για να εκμεταλλευτείτε το δαχτυλίδι, ενώ αν έχετε Gymband ή GymTube με λαβή χρησιμοποιήστε τον δεύτερο τρόπο για να εκμεταλλευτείτε την θηλιά με την επένδυση για την καλύτερη προστασία του εξοπλισμού σας.

Ο ιμάντας είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας Nylon, ικανός να αντέχει τις πιο απαιτητικές προπονήσεις.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Διαστάσεις (cm): 78
Είδος: Άγκιστρο
Χώρα Προέλευσης: Κίνα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη