6 βδομάδες προς την υπερυγεία

6 βδομάδες προς την υπερυγεία

Ένα εύκολο στην εφαρμογή του πρόγραμμα για ολοκληρωτική μεταβολή της υγείας

Patric Holford

32,50

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 3497

Περίληψη

Είναι εφικτό να αισθάνεστε και να φαίνεστε μια χαρά όλη την ημέρα, κάθε μέρα! Απλώς ακολουθήστε αυτό το πρακτικό, δοκιμασμένο πρόγραμμα για να μεταμορφώσετε την ζωή σας σε 6 μόλις εβδομάδες.

Ο Patrick Holford, διάσημος διατροφολόγος και συγγραφέας του best seller Η Βίβλος της Αριστης Διατροφής, θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιήσετε την διατροφή, τα συμπληρώματα και τα Psychocalisthenics, μια μέθοδο άσκησης που χαίρει μεγάλης εκτίμησης, για να αποκτήσετε αμείωτη ενέργεια και υγεία.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κυβέλη
Έτος Έκδοσης 2006
Μετάφραση Κατερίνα Πουλίτσα
ISBN 960-6630-23-4
Σελίδες 226
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 669g
Διαστάσεις 19 × 25 εκ.

Περιεχόμενα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΗΣ
1ο ΜΕΡΟΣ - ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΥΓΕΙΑΣ
2ο ΜΕΡΟΣ - ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ
3ο ΜΕΡΟΣ - 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΥΓΕΙΑ
4ο ΜΕΡΟΣ - ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΥΠΕΡΥΓΙΕΙΣ
5ο ΜΕΡΟΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ
ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη