Δεύτερο Masterclass προπονητών τερματοφυλάκων

Δεύτερο Masterclass προπονητών τερματοφυλάκων

(α) Προθέρμανση - (β) 1ν1

Βαγγέλης Λάππας

120,00 90,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορία: Ετικέτα:
Product ID: 32169

Περίληψη

Οι εκδόσεις Sportbook διοργανώνουν διήμερο masterclass + workshop προπονητών τερματοφυλάκων.

Εισηγητής: Βαγγέλης Λάππας

Τα θέματα του masterclass είναι:

  • Η προθέρμανση του τερματοφύλακα
  • Καταστάσεις 1v1

Το masterclass θα έχει θεωρητικό και πρακτικό μέρος (workshop). Την πρώτη ημέρα θα παρουσιαστούν οι θεωρητικές βάσεις για τα 2 θέματα + πρακτική εφαρμογή στο γήπεδο. Τη δεύτερη ημέρα θα γίνει ανασκόπηση (συζήτηση + ερωτήσεις-απαντήσεις) της πρώτης και μετά θα γίνουν εργασίες (αφού δοθούν θέματα στους συνέδρους) σε γκρουπ με παρουσιάσεις από τους συμμετέχοντες (θεωρητικά & πρακτικά), υπό την καθοδήγηση του εισηγητή Βαγγέλη Λάππα. Μετά από κάθε παρουσίαση θα ακολουθεί συζήτηση και σχολιασμός από όλους τους συμμετέχοντες .

  • Ημερομηνία: 15-16 Ιουνίου 2022
  • Ώρα: 15:30 – 19:30
  • Τοποθεσία: KIFISSOS SOCCER CLUB (Ορφέως 203, Αιγάλεω)

Τιμή συμμετοχής μέχρι 10 Ιουνίου: 90 ευρώ. Κατόπιν 120 ευρώ.

 

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη
(Βιβλιοπωλείο Ηριδανός)