Ποιοι είμαστε

Εκδόσεις Sportbook

Οι Εκδόσεις Sportbook αποτελούν μία ολοκληρωμένη εκδοτική προσπάθεια για την έκδοση και τη διάθεση βιβλίων, DVD, λογισμικού προπονητικής και προπονητικών βοηθημάτων για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα. Έχοντας στις τάξεις τους στελέχη και συνεργάτες με πολύχρονη πείρα στον χώρο του αθλητισμού και των εκδόσεων, φιλοδοξούν να γίνουν σημείο αναφοράς για τις εξειδικευμένες αθλητικές εκδόσεις.

Στόχος των εκδόσεων Sportbook είναι να προσφέρουν στον προπονητή όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να προπονεί όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται την ομάδα του. Διαθέτουμε το σύνολο των βιβλίων και DVD προπονητικής που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Επίσης συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού, ώστε να προσφέρουμε και ξενόγλωσση βιβλιογραφία σε όποιον ενδιαφέρεται. Δίνουμε επίσης τη δυνατότητα αγοράς εξοπλισμού προπόνησης, λογισμικού και αξεσουάρ για τον προπονητή.

Οι συγγραφείς των βιβλίων που εκδίδουμε είναι διακεκριμένοι προπονητές με κύρος και χρόνια εμπειρίας στα γήπεδα. Δεν είναι τυχαίο που οι συγγραφείς μας κατέχουν υψηλά πόστα σε επαγγελματικές ομάδες και τμήματα υποδομής.

Γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει ο κλάδος των προπονητών και γυμναστών στην Ελλάδα, διαθέτουμε τα προϊόντα σε χαμηλές τιμές, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα από τον καθένα.

 

Σκοπός μας είναι οι εκδόσεις Sportbook να αποτελέσουν έναν ολοκληρωμένο φορέα που θα προωθεί λύσεις και προϊόντα για τους Έλληνες προπονητές.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη